Exkluzivitás a felhők felett

Szívesen és gyakran utazik külföldre? Esetleg munkája követeli meg, hogy szinte hetente más városban töltse az éjszakát? A rugalmasság sok esetben rendkívül kifizetődő, de korántsem mindegy, hogy milyen szintű szolgáltatások állnak rendelkezésünkre akkor, ha a repülővel történő utazás mellett tesszük le a voksot. Míg a fapados járatok elsősorban a takarékoskodni kívánók igényeit szolgálják ki, addig a hagyományos légitársaságok iránt mindig is nagy volt a kereslet, és valószínűleg ez a jövőben is így marad. De mi a helyzet akkor, ha mindezek kevésnek bizonyulnak, és vagy egyéni igények, vagy egyszerűen a munkakör, az élethelyzet megkívánta szituációk miatt inkább a magángép bérlés mellett tenné le a voksot? Erre ma már minden lehetősége adott, hiszen több szolgáltató ajánlatai között is válogathat, akik akár azonnali rendelkezésre állással repítik a felhők felé, hogy Ön mihamarabb elérhesse úti célját.

privatjet mieten

A magángépek használata – vagyis németül, szakszóval kifejezve privatjet mieten – korábban csak a sztárok és a kormányhivatalnokok sajátja volt, mára azonban már a konferenciaturizmus, vagy az üzleti utak kapcsán is egyre nagyobb jelentőséggel bírnak. Ennek hátterében nem csak a luxus áll, hanem az a fajta megbízhatóság és személyes biztonság is, amelyeket a magángép bérléssel foglalkozó cégek tudnak nyújtani a szolgáltatásukat igénybe vevők számára. Az üzleti teendőiket külföldön intézők pontosan tudják, hogy az idő rendkívül fontos tényezőnek számít, s amikor akár 24 óra leforgása alatt több európai nagyvárosban is megbeszélések várnak, akkor bizony nincs idő a hagyományos légitársaságok mellett letenni a voksot. Az exkluzivitás természetesen sokkal magasabb árral társul, mintha a túlzsúfolt, hosszas várakozást megkövetelő légitársaságok mellett tenné le a voksot, de miként a tapasztalatok is mutatják, mindez egyre többeknek éri meg.

privatjet

Kiválóan mutatja ezt egyébként az is, hogy a tehetős családok ma már nyaralni is magángéppel járnak, és akár hosszas körutazások, a világ látványos szigetvilágainak felfedezése kapcsán is előszeretettel teszik le a voksot a magángépek kényelme mellett, melyek valóban minden igényt kielégítően szolgálják ügyfeleik színvonalas utazását. A MeinPrivatJet – www.meinprivatjet.com egy olyan, nemzetközi szabályokat és szabványokat előíró weboldal, ahol – a legkülönbözőbb járművek így például repülőgép és helikopter – megtalálja az Ön által használt közlekedési eszközöket is.